23 Şubat 2011 Çarşamba

NUSR'ET BURGER – BEBEK

Yine fırsat dolu bir haftasonu ile Bebek’teydik. Artık adımız fırsatçıya çıktı. Tam ara verelim diyoruz ki geri çevrilemeyecek bir fırsat çıkıveriyor ve kendimizi fırsat ile yemek yerken buluyoruz. İşte son fırsat mekanımız Nusret Burger.

Nusret aslında bir et lokantası, Etiler’de açılmış ve çok methediliyor. Fakat bizim gittiğimiz Bebek’te Lucca’nın tam yanındaki burger büfesi. Büfe diyorum zira 2 masa 1 kasa bir dükkan.

Fırsat kuponunda 1 adet burger var ama zaten burada daha başka çeşitleri bulunmuyor. Bunun için illa ki merkeze gitmeniz gerekiyor. Burası test sürüşü, beğenirsen oturmaya da bekliyorlar.

Uzatmayalım; burgerleri orta kıvamda pişmiş olara sipariş ettik, kısa sürede önümüze bir sanat eseri geldi. Bu kadar lezzetli bir et ve bu kadar iyi bir pişirme burger için fazla bile. Özene bözene de servis ediyorlar, yanında enfes de bir acı hardal var ki ağzımızın sularına engel olamıyoruz. Buradaki memnuniyetimiz bizim en kısa sürede steak house ziyareti yapacağımızı da müjdeliyor. Ona da bir fırsat çıksa da bahane ile ilk ziyareti gerçekleştirsek, buradan fırsat sitelerinin sahiplerine açık duyuru, para basarsınız.



Nusret'te burgerler 20 lira , içecekler 5 lira. Biz yarısını ödedik iyi oldu. Pahallı mı hayır, şehirde artık nerdeyse steak house fiyatlarında bir standartlaşma oldu ve fiyatlar da bu.

Bebek’te 3-5 tur atmaya gittiğinizde aklnızda olsun. Fazla vakit geçirmeden lezzetli bir burger çakıp geceye akabilirsiniz ya da bizim gibi çocuklu bir çift olarak eve dönüp güzel bir çay koyabilirsiniz.

Afiyet Olsun. EAT RESPONSIBLY.

1 yorum:

mertulus dedi ki...

pahalli diye bir kelime yok, pahali var isterseniz.