7 Ağustos 2014 Perşembe
TATAR SALİM - ATAŞEHİR
Ataşehir son birkaç yılda üst üste açılan yeni mekanlar ile çehre değiştirdi. Şu anda etten balığa aradığınızı bulamayacağınız bir çeşit olamaz. En iyi balıkçılar, kebapçılar, etçiler sırasıyla burada şube açtılar.
Şube açmayan, doğrudan burada kurulan yerler de mevcut ve genelde şubesiz olan yerler daha iyi oluyor. İşte Vedat Milor'un da gözünden kaçmayan mekanlardan biri de dönerci Tatar Salim.
Burayı bana programı izleyen eşim önerdi, birlikte gidip keşfettik, akşam 20:00'de son döneri yedik, koskoca döner bitti. Sonraları öğlenleri de zaman zaman gelip denedim, her seferinde enfes dönerine bayıldım. Eti o kadar güzel ki yemeye doyamıyorsunuz.
Ana yemek olarak sadece döner var. Odun ateşinde pişen enfes döneri harika bir lavaş ile getiriyorlar. Döner istediğinizde yanında narlı salata, patates kızartması ve lavaş geliyor. Bir de sakın es geçmeyin, Silivri yoğurdundan imal harika ayranları mevcut. Yemeğin üstüne gelen havuç dilim baklava ile mutluluk hormonu zirve yaparak ayrılabilirsiniz.
1 porsiyon döner, ayran ve tatlı için 30 lira kadar hesap geliyor. Bu lezzet için bedava sayılır, bu nedenle öğle yemeklerinde önünde uzun kuyruk oluşuyor.
EAT RESPONSIBLY
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder